2015 FSFAPA Annual Education Conference – June 19-21

CLICK HERE FOR THE EVENT PAGE ON OUR CALENDAR – INCLUDING VENUE INFO

FSFAPA Returns to the Orlando Hilton for the
Annual Education Conference.  June 19-21, 2015.

Save the date” flier now available!

REGISTER NOW: Click here for the conference registration form. NOTE: If you are registering for childcare, please make sure that you also submit registrations to SuperSitters at the website on the conference registration form (Childcare registrations due May 22.)

KEYNOTES ANNOUNCED: DCF Secretary Carroll is the keynote on Saturday and Dr. Neil W. Boris, MD will be the keynote at Awards breakfast on Sunday morning.

EXHIBITORS WANTED: If you are interested in being an exhibitor at the conference, download the forms here.

SPONSORSHIPS AVAILABLE: Download the FSFAPA 2015 conference sponsor packet for more information.

 Awards Presentations

The conference includes a recognition banquet that will feature several opportunities to recognize outstanding work in child welfare and foster care in the past year. The Awards Criteria & Nomination Form is now available. (More info on awards at this link as well.)

The H. Wynn Scholarship will also be presented at the conference.

 

Conference Schedule

Friday

Registration 10:30 – 6 pm
Child care 12:30 – 5:30
Tweens & Teens 1:30 – 4:30
Training 1:30 – 3 pm (90 minutes)
Snack:  3 – 3:30 pm
Training:  3:30 – 4:30 pm – Quarterly Meeting – Elections  (60 Minutes)
7 p.m. – teen summer success tour concert at 7 pm (NexGen Band)

Saturday

Registration 7 am – noon
Child care 7:30 am – 6:00 pm
Tweens & Teens – 8 – 5 pm
Breakfast  8 – 9 am
Training 9:15 – 10:45 am  (90 minutes)
Training 11:00 – 12:30 pm  (90 minutes)
Lunch – Keynote Secretary Carroll 12:45 – 2:15 pm – (90 minutes)  NexGen Band
Training 2:30 – 4:00 pm (90 minutes)
Training 4:15 – 5:15 pm – Networking – Meet your RVP – (60 minutes)
Duffel distribution
Teen Rap Session 9 pm – 11 pm (Friday or Saturday ?)

Sunday

Child Care 7:30 – noon (including breakfast)
Tweens 8 – 11 am (including breakfast)
Breakfast – Keynote – 8:30 -10 am – Awards – Speaker Dr. Neil W. Boris
Adults & Teens

 

 Hotel Information

Hilton Orlando

6001 Destination Pkwy, Orlando, Florida 32819

1982234_10151910281151990_375677378_n